sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Joulujuhla

Tänään veimme joululahjakeräyksen tulokset lastenkotiin. Meitä oli työryhmän delegaatio, viisi henkeä kun lasketaan 9 kk ikäinen vauva hengeksi. Kaikkien lahjoittajien avulla saavutimme päämäärämme: Jokainen lastenkodin lapsi sai 300 kr arvoisen joululahjan. - Jotkut kalliimmankin, riippuen lahjojen ostajien avokätisyydestä. Tämähän oli koko projektin parasta antia: nähdä, että lahjat olivat jotakin sellaista, mitä lapset olivat toivoneet mutta eivät uskaltaneet odottaa. Iloinen yllätys on aina paras yllätys!

Joulujuhlan esityksiä oli valmisteltu huolella. Lasten ja kasvattajien valmistamia esityksiä oli ilo seurata - tosin emme ymmärtäneet sanaakaan, koska kaikki teksti oli venäjänkielistä. Oli jonkinlaista näytelmää, jossa esiintyivät Buratino, Malviina ja muut. Oli tanssiesityksiä, myös henkilökunta esiintyi. Oheinen kuva on tätienergia -esityksestä, joka oli todella hauska!

Joulujuhlassa oli paikalla myös kunnanjohtaja sekä paikallisten Lionsien johtaja, jotka pitivät lyhyet puheet (myös venäjäksi). Minä käytin lyhyen puheenvuoron lasten juhlan jälkeen aikuisten kahvipöydässä. Ja hämäännyin siitä niin, että unohdin meille annetun joululahjan (suklaarasian) pöytään, kun lähdimme saman tien!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti